Expology Burson & Marsteller
Vi har utført flere eventer for Expology Burson & Marsteller. Det største var imidlertid for Oslo 1000 år med oppdragsgiver Oslo Kommune. Akershus festning ble omgjort til et drømmenes og fantasienes arnested for to netter i august 2000.

ICS - Sissi P. Solberg AS
Musikkloftet har gjort et stort event med ICS, men flere er på vei. Frisørkjeden Nikitas 50 salongs jubileum på SAS Scandinavia. Et utrolig event med 400 gale kvinnelige frisører i Grand Galla.

Jo Vestly Produksjon
Bernt Austad og Lars Ferdinand Bergersen har gjennom flere år utført lydjobber for Jo Vestly Produksjon. Jo Vestly Produksjon er kjent for sin presisjon og har utført en mengde prestisjefylte oppdrag. Sjekk ut nettsidene deres, og særlig referanse oversikten.

Seminarpartner
Seminarpartner er management for bl.a. Trond-Viggo Torgersen og Robert Stoltenberg.

Stageway
Stageway er et av de firmaene Bernt og Ferdinand har hatt mest kontakt med gjennom årene. Stageway står for managementet til flere av de artistene vi jobber mer eller mindre fast for.
Artister som Oslo Gospel Choir,
Karoline Krüger,
Krüger/Göran Fristorp.

Scandec Systemer driver bl.a. utleie av lydanlegg og er vår samarbeidspartner og leverandør av mindre eller større PA-anlegg/rigger til de forskjellige typer arrangementer; konserter, event, etc., som vi er engasjert i.

Sissel Kyrkjebø

Oslo Gospel Choir

Karoline Krüger

Robert Stoltenberg

Trond-Viggo Torgersen

Sigvart Dagsland

Copyright©2003 Musikkloftet AS