Her er ingen nyheter. Du må være desperat! Eller kanskje bare spesielt interessert. Uansett vil du her finne stoff om forskjellige ting som skjedde på Musikkloftet, eller deromkring, for leeenge siden.

16.12.03 Jazzmob release
Jazzmob har endelig gitt ut cd-en «Pathfinder» på Jazzaway Records. Releasen fant sted 8.de desember på Café Amsterdam i Oslo. Jon Klette (sax) er en sentral skikkelse i bandet og har produsert platen sammen med Anders Aarum og Gisle Johansen. Syv av de ni sporene er spilt inn og mikset på Musikkloftet med tekniker Vidar Lunden. De siste to er live-innspillinger. Foruten de ovenfor nevnte musikere bidrar følgende: Mats Eilertsen, Finn Guttormsen, Bjørnar Andresen, Jarle Vespestad, Paal Nilsen-Love.

15.12.03 Sturm Und Drang
Sturm Und Drang har tidligere gjort 3 innspillinger på Musikkloftet. Nå er de tilbake og gjør en plate med såkalt kletzmer sigøynermusikk. Foruten å være eminente og virtouse musikere har orkesteret svært høy sjarmfaktor. Så skal du ha et selskap el. er disse herrene perfekte til å ta seg av underholdningen. Sturm Und Drang består av: Ragnar Heyerdahl (fiolin), Per Karang (piano), Magne Henriksen (accordeon), Eilif Moe (gitar) og Svein Haugen (kontrabass). Oppgaven som tekniker for opptak og miks er også denne gang tiltrodd Vidar Lunden.

03.12.03 Chicas del Coro
-har omsider sluppet sin nye CD og høster lovord for albumet "Seven Days On The Road"; "...denne gjengen skårer stort på både sjarm og innlevelse, men det er selve musikken som til slutt biter seg fast" (fra Aftenposten), "...det er bare å fastslå at plata er usedvanlig velprodusert" (fra Dagsavisen). Vi gratulerer!

26.11.03 Dr. Bekkens liveplate
"Got milk if you want it" slår til med en 5'er i Aftenposten. Og vi gratulerer. Vel fortjent! Er du nyskjerrig på Hr. Bekken kan du lese om han og bandet på: www.jazzprovider.com.
"...kan en pianist/ vokalist/ komponist/ tekstforfatter med bopæl på Finnskogen skildre en selvdød ku hjemme på plenen og samtidig formidle følelsen av å befinne seg nær jazzens vugge? Svaret er - utrolig nok - bekreftende. Dr. Bekken, med døpenavnet Tor Einar Bekken, sto for høydepunktet under Oslo Jazz Festival med en rå konsert på Muddy Waters" (fra anmeldelsen i Aftenposten).

24.11.03 Litt av hvert
Vidar Lunden har i det siste hatt besøk av Karoline Krüger og Atle Halstensen med innspilling av deler av sin forstilling basert på André Bjerke-tekster. Frank Evensen har mikset en låt for singel-utgivelse. Guppen AOM, som i etterkant av sin cd-utgivelse har hatt stor sukess i Polen den siste tiden, holder på med innspilling/miks av to nye sanger som publikumet deres har ønsket seg. Thomas S har vært innom med et Kinesisk TV-team for innspilling av musikk til en dokumentar om tilblivelsen av tv-serien om Mark Wang. Ferdinand Bergersen er for tiden opptatt med en konsertserie med Trond Viggo Torgersen på SAS-hotellet i Oslo, og drar på juleturné med OsloGospelChoir, Sigvart Dagsland og Prinsesse Märtha Louise i begynnelsen av desember.

10.11.03 Minns Du Sången
"Minns Du Sången" gjentar fjorårets suksess med live-opptak av 2 konserter i Oslo Konserthus for utgivelse av cd. Minns Du Sången konseptet er et tilbud til alle som er glad i kristelige sanger som man kan huske fra barndommen, ispedd låter av nyere dato, fremført av kjente størrelser akkompagnert av band og kor. Rune Larsen var konfransier under konsertene 25 oktober. Lars Ahgnell er kapellmester og produsent, og TV-Inter står bak produksjonen i samarbeid med avisen VårtLand. Master Music er utgiver av platen som nå er er mikset ferdig. Bernt Austad var tekniker under avvikling av konsertene og Vidar Lunden sto for opptak og miks.

21.10.03 Silje til topps
Vi må bare nevne det, slik at færrest mulig går glipp av det..., Silje Nergaard gikk rett til topps på VG-lista med sin siste CD "Nightwatch"! Veldig hyggelig. Vi gratulerer. Virtuell klem er herved oversendt.

15.10.03 Litt av hvert, sånn i farta...
The Swingpack er nettopp kommet ut med cd-en "Urban Breeze" og fikk terningkast 5 i Dagbladet ! Vi gratulerer så meget!!!
Koret Reflex skal på turnè i Tyskland, og ville i den forbindelse spille inn en single på tysk for det tyske markedet. Nå er det gjort. Anders Mossberg har programmert kompet, og Vidar Lunden har mikset.
Koret Happiness har spilt inn en EP med tre låter hos FinnLyden i Grimstad. De ønsket å mikse denne på Musikkloftet, og Vidar Lunden er tekniker.
Oslo Gospel Choir skal på turnè i Nederland og Tyskland, og Lars Ferdinand Bergersen er i år som i fjor (og året før der) med som f.o.h.-tekniker. OGC har et stort og trofast publikum i disse landene og spiller for 2-3000 personer på hver konsert.

13.10.03 Elcon feirer 40-års jubileum
Det var med stor ståhei og høy sigarføring Elcon ville feire seg selv lørdag 11.10.03 på SAS hotellet i Oslo. Som en vital og oppegående aktør i bransjen var det ingen grunn til å spare på "konfekten". Musikkloftet hadde en nøkkelrolle i å produsere og avvikle dette store eventet; regi og koordinering: Bernt Austad, lydtekniker: Ferdinand Bergersen, musikkprodusent- /programmering: Jan Rosvoldsve. Musikkloftet ble valgt p.g.a. sin brede erfaring som totalleverandør; lyd, scene og lys, film og multimedia, musikkproduksjon. Til åpningsnummeret hadde Musikkloftet produsert en klassisk/-synth instrumental, hvor dans ble fremført av dansere fra Bårdar danseinstitutt som gjorde flott jobb. Fire låter og lydeffekter, til revyen med aktører fra Elcon, ble også produsert av Jan på Musikkloftet. Her er et sitat fra e-mailen vi mottok fra Elcon: "...tusen takk for glimrende gjennomført arrangement! Tilbakemeldingene her på huset er helt utrolige; folk sier at dette jubiléet slår alt de har vært med på tidligere. Vi føler også at det er det beste arrangementet vi noen gang har hatt."

01.10.03 Englefjes
De to første ukene i september var Englefjes i studio og spilte inn sin mye omtalte EP. Innspillingen ble en kreativ og sosial suksess der Bernt Austad fra Musikkloftet var produsent og også ansvarlig for innspilling og miks. Fire fengende låter ble spilt inn disse to ukene, og som bonusspor kan du høre singelen "Et sekund" som for øvrig ble spilt mye på radio i sommer og har i den siste tiden vært en av de mest spilte videoene på Svisj i NRK2. EP´n er nå tilgjengelig, så løp og kjøp. ...mer.

29.09.03 Øystein Wingaard Wolf
...er i gang med sin tredje plateinnspilling. Øystein er sanger, poet og forfatter. Han har gitt ut nær 30 bøker; diktsamlinger, romaner, noveller oa.. Øystein er paranoid schizofren, og noen av tekstene på platen er skrevet i psykose. Han har mange venner og endel av disse bidrar på denne utgivelsen: Hasse Bjørnestad og Terje Hansen på gitarer, Lars Birkelund og Luis Landa på perkusjon, Solfrid Molland på flygel og Stian Karstensen på trekkspill/banjo/fløyte for å nevne noen. Øystein er en upolert sanger og noen faller gjerne for fristelsen å sammenlikne han med Leonard Cohen. Hvilket slett ikke virker uhørt. Kjøp platen og gjør deg opp din egen mening! Utgiver av platen er Tine Records, www.tinerecords.no. Platen er innspilt og mikset av Vidar Lunden på Musikkloftet.

22.09.03 Tommys Popshow - TV2
TV2 har med sin nysatsning i høst, Tommys Popshow, valgt Musikkloftet til å håndtere lydteknikken. Tekniker fra Musikkloftet er Ferdinand Bergersen.

20.09.03 Dr. Bekken
Spiller blues, boogie-woogie, jazz og New Orleans musikk. Tor Einar Bekken (vokal og piano) med band (Georg Reiss-sax, Svein Aarbostad-kontrabass og Torstein Ellingsen-trommer) hadde 2 konserter på utestedet Hr. Nielsen 5 og 6 september. Vi var der og tok opp det hele. Konserten skal snart mikses og er etterhvert å få kjøpt i butikkene. Er du glad i blues er denne platen et must! Lydtekniker på innspilling og miks var Vidar Lunden.

03.09.03 Runar Andersen
Runar Andersen har i juni og august spilt inn sin plate "Songs after you" på Musikkloftet. Platen var ferdig mikset 31/8-03 og ble mastret på Living room 1/9-03. Utgivelsen er planlagt i begynnelsen av oktober. Platen er en samling låter skrevet av Runar Andersen som trakterer flygelet på 5 av 10 låter, med Janne Kjellsen på vokal. Akkompagnert av Per Oddvar Johansen på trommer og Olav "Knerten" Kamfjord på bass. Materialet tenderer i retning jazz- ballader og kan til en viss grad sammenlignes med Dianna Krall. Produsent for platen er Ole Henrik Giørtz som spiller flygel på de siste 5 låtene. Andre medvirkende på platen er String Quartet: Christina Dimbodius - fiolin, Frode Larsen - fiolin, Jon Sønstebø - bratsj, Emeri Cardas - Cello. Morten Halle spiller sax og fløyte, Frode Kjekstad gitarer og Eivind Aarset gitarer. Tekniker for Musikkloftet har vært Lars Ferdinand Bergersen. Dette er en plate med vellyd og gode vibber. Anbefales!

25.08.03 Elisabeth Endresen
En ny artist har dukket opp i platejungelen. Elisabeth Endresen har kommet tilbake etter en 10 års periode i Los Angeles der hun spilte på diverse klubber med eget materiale. Hun synger og spiller piano, og har et stort potensiale på låtskriversiden. Stoffet har solid bakgrunn i 70 tallet (Carol King, Kate Bush, ELO, etc.). På denne innspillingen gjør hun låter i band konsept og i trioformat med flygel og cello. Med seg har hun blant annet Øyvind Madsen (bass) og Børre Flyen (trommer). Sammen med disse og andre dyktige musikere har hun laget et spennende album på Musikkloftet der Bernt Austad har sittet bak spakene.

22.08.03 Adrien Why
En ung og lovende artist som er foranledningen for at Musikkloftet Produksjon nå er startet opp. Vi har jobbet en stund med Adrien og har stor tro på hans musikk. Han skriver bemerkelsesverdige tekster og har en helt særegen stil på fremføringen av låtene. Album produseres av Vidar Lunden. Kompet utgjøres av Torjus Vierli (tangenter), Kjetil Dalland (bass) og Torstein Lofthus (trommer) som har gjort en fantasisk jobb. Dette er en artist du bør merke deg!

01.08.03 Disappearhear
...er en duo bestående av to relativt unge utøvere; Sissel Vera Pettersen (vokal og sax) og David Thor Jonsson (Piano), sistnevnte fra Island. De spiller flott og spennede "intimjazz" med et sterkt personlig uttrykk. Grunnopptakene til den kommende cd’en ble gjort i to økter, først i mars 2002 og nå sist i april 2003. Utvalget fra disse innspillingene er nå mikset av Vidar Lunden og venter på å bli utgitt i nær fremtid. Så håper vi du lar deg Disappearhear litt!

09.07.03 The SwingPack
...tidligere The Sinatra Songbook, gjør i disse dager innspillinger på Musikkloftet til sin andre plate. Platen består av en lykkelig blanding av standardlåter og orginalskrevet materiale. For de som ikke kjenner seksmannsbandet kan det fortelles at vokalist Ingar Kristiansen er en av Norges få ekte croonere. Dette skulle være vel dokumentert under bandets konsert med Kringkastingsorkesteret på Rockefeller tidligere i vår. Konserten sendes naturlig nok på TV til høsten. Dette er musikk som svinger, kanskje mer enn du egentlig har godt av...? Platen er beregnet å komme ut i midten av september. Lydtekniker er Vidar Lunden.

01.07.03 Litt av hvert i sommervarmen
Vi skrev i 2002 om at Jono El Grande hadde gått i studio for å spille inn sin neste plate. Disse opptakene er nå mikset og er beregnet å være ute i begynnelsen av september. Rune Gramofon er plateselskapet og Vidar Lunden har mikset musikken sammen med Rune og Jono. Lytt, og bli en smule forundret! Silje Nergaard kommer med nytt album ganske snart, og har vært innom Musikkloftet og bla gjort to låter som skal mikses i Sverige før dere der ute kan nyte resultatet. Vidar Lunden var tekniker. Platen produseres også denne gangen av Georg "Jojje" Vadenius, og bandet består som vanlig av Tord Gustavsen, Jarle Vespestad og Harald Johnsen, foruten div. gjester. De som ikke har tenkt særlig over det bør for øvrig merke seg hvilken fantastisk låtskriver Silje er!
For dere utstyrsfriker kan det fortelles at vi har bestilt TubeTechs sagnomsuste rørkompressor CL2A, og gleder oss akkurat slik små lydteknikere pleier å glede seg til slikt. Vi jobber også med å gjøre vår 2"/24-sporsspiller (MCI/Sony) 100% tilgjengelig for de som sverger til analog innspilling. Så kan man jo bare velge: 2" eller ProToolsHD...? Eller..., ja takk, begge deler! Vi håper forøvrig at du som leser dette har eller får en eksepsjonelt deilig sommer! :-)

26.05.03 Chicas del Coro
Spiller en utradisjonell blanding av western, swing, country, honky-tonk og mariachi, i følge deres hjemmeside www.chicasdelcoro.com. Den faste delen av bandet består av Hilde Marstrander (vok.), Debbie South (vok.), Bill Troiani (bass) og Jørn Raknes (gitarer). Foruten å ha mottat musikalske bidrag fra venner og kjente, har Amund Maarud og Henrik Maarud (hhv gitarer og trommer) stått for mye av grunnmuren og solistiske ornamenter i byggverket. Ja, du verden! Denne platen kan lyttes til mange ganger og du vil likevel kunne høre nye detaljer hver gang. Det tør påståes. Hilde og Debbi leverer med denne platen et knippe låter som lett klistrer seg til hjernen. Og med på kjøpet følger tekster som enhver som har levd litt kan identifisere seg med. Tekniker for innspilling/miks har vært Vidar Lunden.

07.04.03 Majken Christiansen
- synger Cole Porter

Majken gjorde sin forrige plate på Musikkloftet, men ønsket denne gangen å gjøre en liveplate med bandet sitt. Reportoaret og temaet for platen er Cole Porter. Opptaket er gjort på jazzklubben Hr.Nilsen i Oslo, 3. og 4. april. Bandet består av Anders Aarum (tangenter), Georg Reiss (blåseinstr.), Jens Fossum (kontrabass) og Torstein Ellingsen (trommer). Besøk Majken på www.jazzprovider.com. Tekniker på innpilling og miks var Vidar Lunden.

20.03.03 Musikkloftet oppgraderer igjen
Musikkloftet har investert i nytt Digidesign Pro Tools|HD 2 system i kontrollrommet. Systemet har 32 fysiske inn-/og utganger og støtter prosjekter med inntil 128 spor uproblematisk. Etter å ha jobbet med Logic på MOTU inn-/utenheter i 2 år var det klart at dette systemet hadde for mange begrensninger i forhold til vår kvalitetssikring og arbeidsflyt. Stikkord som latency og maskinkrasj er viktige. Etter at vi installerte Pro Tools i november har vi ikke opplevd alvorlige problemer (bank i bordet!). For dere som ønsker å ta med dere prosjekter i Logic for å gjøre pålegg eller mikse dem hos oss; fortvil ikke! Vi kjører fortsatt Logic, men nå kan vi tilby Logic kjørt native på Pro Tools inn-/utenheter. Det er mye mer stabilt og fullstendig uten latency.

17.03.03 Idol på TV2
Det begynner å nærme seg en kåring av vinneren i TV2’s satsing «Idol». Deltagerene skal fra nå av få synge til nyinnspilte komp i form av singbacks (dvs. komp uten vokal, så de må synge live, ja...!). Musikkloftet har fått oppdraget med å spille inn singbackene til deltagerene i 5 av programmene. Det første går på lufta fredag 21/3. Musikkprodusent er Geir Skorstad, som også spiller tangent-instrumenter. Resten av bandet består av: Kjetil Rostad (gitarer), Kjetil Dalland (elbass) og Karl-Oluf Wennerberg (trommer/perc). I tillegg korer Hilde Gundersen og Øystein Nesbakken, og på blås Marius Haltlie (trompet) og Even Skaterud (trombone). Tekniker for innspilling/miks er Vidar Lunden.

22.02.03 Spellemann 2002
Spellemann 2002 har gått av stabelen. Vi ønsker spesielt å gratulere de av våre kunder som var nominert: J.R.Ewing (Rock), Lyriaka (Barneplate), og Come Shine (Jazz). Ekstra hyggelig var det jo at Come Shine vant prisen for beste jazzalbum i 2002. Albumet er mikset på Musikkloftet av Vidar Lunden. Shampisen er behørig sprettet! Det skal også nevnes at Lars Ferdinand Bergersen fra Musikkloftet var ansvarlig for musikkmiks under tv-overføringen av programmet.

15.02.03 Køhn/Johansen med ny plate
Køhn/Johansen Sextet kommer snart (februar/mars)med sin andre plate, «Angels». Dette er plate nr 2 med sekstetten til Nils Olav Johansen (vokal/gitar) og Sigurd Køhn (saxer). Bandet består forøvrig av Jarle Vespestad (trommer), Harald Johnsen (bass), Roy Powell (flygel/rhodes), og Ole Bjørn Myklebust (trompet). Heine Totland er også sterkt involvert på vokal/kor. En plate med sterke låter og sterk musisering. Om vi får lov å si det slik. Platen er spilt inn i løpet av høsten 2002. Grunnkompene er stort sett gjort på Musikkloftet og div pålegg i andre studioer. Det hele er til slutt mikset av Vidar Lunden og mastret på Lydmuren. Enjoy! Køhn/Johansen's hjemmeside.

10.02.03 Dr. Jazz med ny plate
Dr.Jazz er et jazz-orkester som består av kun leger og psykiatere. Besteningen varierer noe fra år til år, men er i år en septett. Bandet har nå vært på Musikkloftet for tredje gang, og kommer nå med platen «Body&Mind». Det er legemiddelfirmaet Pfizer som står for utgivelsen. Vidar Lunden har vært tekniker på platen.

23.01.03 Nils Olav Johansen trio
med ny plate

Nils Olav Johansen (vokal/ gitar) har sammen
med Harald Johnsen (kontrabass) og Sverre Gjørvad (trommer) gått i studio. Nils Olavs særegne sang og spillestil kommer tydelig til uttrykk i det nakne trioformatet. Vi våger påstanden at dette er en innspilling vèl verdt å gjøre seg kjent med. Tekniker på platen er Vidar Lunden.

10.01.03 Heksagon med ny barneplate
Barneforestillingen "Heksagon" kommer nå med sin andre utgivelse/forestilling. Dette i regi av plateselskapet Musico AS. Les mer om prosjektet på hjemmesidene til www.musico.no. Tekniker på musikken til platen er Vidar Lunden.

05.11.02 Come Shine slipper plate nr. 2
Come Shine har klart det igjen. De overbeviser med den vanskelige nr. 2...Så langt fire kritikker med terningkast "6"!!! - VG, Dagbladet, Adresseavisen og Asker & Bærum Budstikke. Utrolig hyggelig synes nå vi,da. Vi gratulerer bandet, og dessuten plateselskapet Curling Legs som med denne utgivelsen feirer 10 år og 75 utgivelser. Vidar Lunden har mikset albumet som er spilt inn i Frankrike. Besøk hjemmesiden til Come Shine eller Curling Leg's.

04.11.02 Oslo Gospel Choir fyller to konserthus i Sveits
Lørdag 3 og søndag 4 november arrangerte Powerkonzerte i Sveits to konserter med Oslo Gospel Choir. Full sal begge kvelder, og i overkant av 2000 tilhørere totalt. Lars Ferdinand Bergersen var der og sørget for lyden.

20.10.02 Stageway's juleturne 2002
Oslo Gospel Choir har lange tradisjoner når det gjelder julturnéer. I år har de fått med seg Prinsesse Märtha Louise og Sigvart Dagsland som fortellere og solister. Dette blir sannsynligvis årets store førjuls begivenhet. Det blir arrangert minst 23 konserter i perioden 30/11 til 22/12. Lars Ferdinand Bergersen fra Musikkloftet er ansvarlig for lyden på turnéen.

10.10.02 To Rustne Herrer er her igjen
To rustne herrer har hatt en utrolig suksess. Nå er de godt i gang med sitt nye show på Scandinavia scene på SAS hotellet på Holbergs plass. Med terningkast 6 i Dagbladet og 5 i VG kan man ikke annet enn å si takk. Bernt Austad fra Musikkloftet har lyddesignet på forestillingen. Lysdesignet er ved Ståle Kilen.
Regien har Nissa Nyberget ansvaret for.

02.08.02 Thomas S. rett inn på 1'ste plass
på Norsktoppen

Musikkloftet gratulerer Thomas S med denne ukens plassering på Norsktoppen. Etter å ha blitt lansert på Kanskje På Norsktoppen forrige helg, føk han rett inn på 1ste-plass med popballaden "Angel Of Life"! "Angel Of Life" skal dessuten benyttes i en kinesisk (!) tv-serie som har ca. 800 millioner potensielle seere i Kina, Thailand, Taiwan og Hong Kong...! Det er nesten 1 milliard seere, det!!! Kanskje på tide for DEG å finne ut hvorfor det kinesiske filmselskapet har tent slik på musikken til en gutt fra Nesodden? Vi synes du skal kjøpe cd'en, vi. Les mer om Thomas S på hans hjemmeside www.thom.no.

21.06.02 St. Hallvard-Guttene
St. Hallvard-Guttene med dirigent Frano Thomas Martincevic har fra 17 til 20 juni spillt inn materiale til en CD utgivelse. Opptakene er gjort i Vålerenga kirke og flere flotte navn blir å høre på innspillingen. Blandt andre Paolo Vinaccia, Ole Edvard Anthonsen og Stephen Brandt Hansen. Platen skal mikses i august og vil være klar for salg i løpet av tidlig høsten 2002. Teknikere på innspillingene har vært Lars Ferdinand Bergersen og Vidar Lunden.

15.06.02 Musikkloftet lager promovideoer for Thomas S
Kanskje ikke vårt hovedområde når det gjelder kunnskap og erfaring. Like fullt har Musikkloftet laget 4 reklamevideoer for Thomas Stanghelle og albumet Colony. Videoene sirkulerer på ZTV i ukene 24, 25 og 26 - 2002.

12.06.02 Line Høllesli
Line Høllesli har i vår spilt inn en lovsangsplate på Musikkloftet. Platen er i disse dager ferdig mastret og utgivelsen er nok ikke langt unna. Bernt Austad har vært tekniker og platen gis ut av Mastermusic AS.

11.06.02 Jono El Grande
...jobber i disse dager på Musikkloftet med innspurten på sitt album. Musikken ønsker han å gi en grov beskrivelse av som "utradisjonell orkestral folkemusikk fra Utopia". Humor er et viktig stikkord for komponisten og orkesterlederen. Jono El Grande (eller Jon Håtun som han faktisk heter) samarbeider med Rune Gramofon om denne utgivelsen. Tekniker er Vidar Lunden.

05.06.02 Thomas S debuterer
Thomas S har release på albumet "Colony" 13 juni i Konserthusets lille sal, og stiller med eget band (Bernt Austad fraMusikkloftet har lyden på konserten). Thomas er singer/songwriter. Han har skrevet, arrangert og produsert albumet selv. Og han synger, og spiller tangentinstrumenter. Colony er et fengende pop-album med særpreg, mye pga Thomas' spesielle sangteknikk og egenskaper som låtskriver. Tekniker var Vidar Lunden.
Besøk Thomas sin hjemmeside.

05.06.02 Skomsork kommer med album
Erlend Skomsvolls jazz-kvintett "Skomsork" kommer snart ut med plate. Erlend har i løpet av de siste 18 månedene gjort seg bemerket (og "bejublet") med; -arrangering for Chic Corea, Pat Metheny og nå nylig for Nils Petter Moldvær, -plateutgivelse med Come Shine (forøvrig gjort på Musikkloftet), -og bestillingsverk til Vossajazz. Platen er spilt inn over tre forskjellige sessions i hhv. Gulleiv Wee's studio og på Musikkloftet, og dette dessuten over endel år. Det har vært en lang prosess skal vi tro Erlend, men materialet er nå omsider mikset av Vidar Lunden på Musikkloftet, og bør ganske snart være å få kjøpt i Butikkene. Utgiver er Bergland Records.

03.06.02 Ragnar Heyerdahl
ute med soloplate

Ragnar Heyerdahl kommer i disse dager ut med soloplate med egne komposisjoner for violin, hardingfele og bratsj. Ragnar Heyeredahl er kjent for sin særegne stil og spesielle behandling av sitt intrument. Noe som i stor grad kommer til uttrykk på denne spennede platen. Ragnar har tidligere jobbet med tekniker Vidar Lunden på Musikkloftet ved flere produksjoner med gruppen Sturm und Drang. Til daglig spiller Ragnar Heyerdahl i Oslo Filharmonien.

31.05.02 Carl Petter Opsahl med trilogi for klarinett
Ragnar Heyerdahl kommer i disse dager ut med soloplate med egne komposisjoner for violin, hardingfele og bratsj. Ragnar Heyeredahl er kjent for sin særegne stil og spesielle behandling av sitt intrument. Noe som i stor grad kommer til uttrykk på denne spennede platen. Ragnar har tidligere jobbet med tekniker Vidar Lunden på Musikkloftet ved flere produksjoner med gruppen Sturm und Drang. Til daglig spiller Ragnar Heyerdahl i Oslo Filharmonien.
Les mer på hans hjemmeside.

22.03.02 Turné med Trond-Viggo Torgersen
Trond Viggo Torgersen legger ut på turné med "Barnetimen for de store". Trond Viggo og fire musikere skal sørge for humor og god musikk i Leirvik, Haugesund, Bergen, Oslo, Hamar, Fredrikstad, Skien, Grimstad, Kristiansand og Stavanger. Turnéstart er 10/4 på Stord og siste konsert er i Stavanger 27/4. Tekniker på turen er Lars Ferdinand Bergersen. Deler av Trond Viggos plate med samme navn som turnéen er spilt inn på Musikkloftet med Vidar Lunden som tekniker.

08.09.02 Big Chief fyller 2 konserthus
med sin jubiléumskonsert

Big Chief er sannsynligvis Norges eldste band. Hele 50 år har de holdt på. Hva er vel da mer naturlig enn å slå på stortromma og arrangere jubileumskonsert i Oslo Konserthus. Samtidig har de spilt inn en liveplate: "I Live på Stortorvet gjestgiveri". Platen er spilt inn live og mikset på Musikkloftet.

28.02.02 Amnesty konsert
i Oslo konserthus

Amnesty arrangerte torsdag 28 februar en stor gallaforetilling, med et vell av kjente artister i Oslo Konserthus. Konserten ble i sin helhet tatt opp av NRK, og blir sendt i påsken på NRK 1. Bernt Austad hadde frontlyden og Lars Ferdinand Bergersen hadde ansvaret for monitorlyd.

22.02.02 Come Shine på Musikkflekken
Samkjørt: Come Shine med blant andre Erlend Skomsvoll på piano, Live Roggen på vokal, kunne vel egentlig ikke gjort en særlig bedre konsert på Musikkflekken i går. Det er fristende å bruke sportsjournalistiske fraser nå i disse OL-tider. Men heller konsert enn stafett i går kveld. Skomsvoll og Come Shine tok nemlig gull, de.
Sitat fra Asker og Bærum budstikke.

11.01.02 Big Chief's nye plate er ferdig mastret
Big Chief har i anledning sitt 50 års jubileum spilt inn en live plate på Stortorvet Gjestgiveri. Musikkloftet har gjort opptakene og mikset. Nå er platen ferdig mastret og klar for pressa.

Desember 2001 Oslo Gospel Choir på juleturné
Oslo Gospel Choir har vært på sin årlige juleturne. Med et fantastisk terningkast 6 i VG. Tekniker FOH på turen har vært Lars Ferdinand Bergersen. Monitorlyden har i nord Norge vært besørget av Einar Svendsby og Morten Buvik fra Lydteamet. På østlandet og i Sverige har Bernt Austad og David Eriksen hatt monitorlyden. OGC har spilt i Alta, Finnsnes, Mosjøen, Leknes, Oslo Domkirke, Skien, Tökcsfors, Gjøvik og Trefoldighetskirken i Oslo. Tilsammen har det vært minst 12.000 besøkende på konsertene.

26.08.01 The Gospel Art Group spiller inn plate
på Musikkloftet

The Gospel Art Group med produsent og komponist Sven Jøran Michelsen produserer sin nye plate på Musikkloftet. Halvparten av albumet er ferdig mikset og blant andre Jan Werner Danielsen er med som solist.

20.08.01 Finn Eriksen spiller inn plate på Musikkloftet
Finn Eriksens nye plate er snart ferdig mikset på Musikkloftet. Produsent er Martin Alfsen og blant andre Jan Teigen og Odd Børre medvirker.

21.03.00 Silje Nergaard får fantastisk kritikk
for sin nye plate "Port Of Call"

Under gjentatte lyttinger til "Port Of Call" inneholdt stikkordene på blokken ord som: betagende, totalt annerledes, vemodig, lekende, perfekt følelse, innlevelse og rytmisk kontroll.
Fra anmeldelsen i Aftenposten. ...mer.

Copyright©2003 Musikkloftet AS